full page

Оптова база

 

 

Наша оптова база пропонує Вам більше п'ятисот найменувань різних товарів. У нас представлені продукти харчування та побутова хімія перевіреної якості. Тому співпрацюючи з нами Ви можете бути впевнені, що купуєте високої якості продукцію. Ми напряму співпрацюємо з дистриб'юторами та виробниками, тому у нас діє максимально вигідний ціновий сегмент.

В нашій оптовій базі завжди є в наявності велика кількість позицій, їх доставку власним автотранспортом ми здійснюємо не тільки по Києву, але і по всій Україні. Тому зробити у нас замовлення можна з будь-якого регіону нашої країни. Кожне замовлення ми обробляємо в найкоротші терміни, тому Вам не доведеться втрачати свій цінний час.

Скористатися послугами нашої оптової бази можна різними способами: зателефонувавши нам за прямими контактними даними, відправивши нам факс або лист на пошту, так само можна звернутися до нас особисто. Варто ще відзначити, що ми надаємо повний пакет супровідної документації по обраному Вами товару, що дозволить Вам ближче ознайомитися з його характеристиками.

 

Оптова база


Якщо Вас зацікавила наша оптова база, тоді рекомендуємо звертатися до нас в компанію в будь-який зручний для себе час. Ми цінуємо кожного свого клієнта, тому робимо все можливе, щоб максимально задовольнити його потреби і побажання.

 

Нашу оптову базу вибирають багато клієнтів, які неодноразово на власному досвіді змогли переконатися в нашій відповідальності, високому професіоналізмі та в якості нашої продукції.

Серед інших оптових баз ми виділяємося багатьма перевагами. Ознайомитися ближче з усіма привілеями співпраці з нами можна під час особистої розмови.